Vloerbekleding

Claire Tondeleir binnenhuisinrichting

Voor geraffineerde binnenhuisinrichting en woondecoratie bent u bij in Antwerpen steeds aan het juiste adres. Onze klanten prijzen ons om onze persoonlijke aanpak, uitgebreide vakkennis en complete service na verkoop. Claire Tondeleir, uw woondecoratiespecialist voor Antwerpen.

Geraffineerde binnenhuisinrichting en woondecoratie

Creëer sfeer en elegantie in uw interieur – thuis en in uw zaak. Vertrouw op de expertise van Claire Tondeleir.

U geniet van binnenhuisinrichting en woondecoratie van topkwaliteit. Zonder zorgen. Want ons decoratieteam staat klaar met inspirerend materiaal- en kleuradvies.En onze ervaren vaklui leiden de plaatsing van uw woondecoratie in goede banen.

Piekfijne afwerking verzekerd!

Totaalconcept voor binnenhuisinrichting en woondecoratie

Wij bieden alle aspecten van woondecoratie onder één dak: voor particulieren, architecten, aannemers én bedrijven. Reken dus op ons voor totaalconcepten met een exclusieve, rijkelijke uitstraling die niet duur hoeven te zijn.

Van kwalitatief hoogstaande vloer- en wandbekleding over geraffineerde raamdecoratie tot exclusieve meubels en tijdloze sfeerverlichting. Wij garanderen de unieke aankleding van uw pand met een selectie stijlvolle interieurcollecties.

Ideaal voor wie zijn binnenhuisinrichting extra cachet wil geven – tegen een eerlijke prijs.

Persoonlijke aanpak van binnenhuisinrichting en woondecoratie

Vergeet standaardoplossingen. Hedendaags, landelijk of trendy?

De bouwstijl van uw pand, én uw smaak dicteren uw interieurkeuzes én de focus van ons advies. Wij luisteren dus aandachtig naar uw wensen. En analyseren grondig de uitdagingen en mogelijkheden van uw pand. Het resultaat?

Een stijlvolle transformatie, die uw ruimte én uw persoonlijkheid op het lijf geschreven is, tegen een betaalbare prijs.

Uw woondecoratiespecialist in Antwerpen

Leg uw binnenhuisinrichting in de bekwame handen van een kleine ploeg, met grote klasse: Claire Tondeleir.

Wij creëren een totaaloplossing met sfeervolle tinten, luxueuze texturen en exclusieve materialen. En leveren uw woondecoratie op tijd! Zodat u niet inboet aan wooncomfort.

Maak nu een afspraak, of kom binnen in onze intieme showroom voor een vrijblijvende offerte.
Samen puzzelen we aan uw binnenhuisinrichting.