Vloerbekleding

Claire Tondeleir binnenhuisinrichting

Voor geraffineerde binnenhuisinrichting en woondecoratie bent u bij Claire Tondeleir in Antwerpen steeds aan het juiste adres. Onze klanten prijzen ons om onze persoonlijke aanpak, uitgebreide vakkennis en complete service na verkoop. Claire Tondeleir, uw woondecoratiespecialist voor Antwerpen.

Geraffineerde binnenhuisinrichting en woondecoratie

Creëer sfeer en elegantie in uw interieur – thuis en in uw zaak. Vertrouw op de expertise van Claire Tondeleir.

U geniet van binnenhuisinrichting en woondecoratie van topkwaliteit. Zonder zorgen. Want ons decoratieteam staat klaar met inspirerend materiaal- en kleuradvies.En onze ervaren vaklui leiden de plaatsing van uw woondecoratie in goede banen.

Piekfijne afwerking verzekerd!

Totaalconcept voor binnenhuisinrichting en woondecoratie

Wij bieden alle aspecten van woondecoratie onder één dak: voor particulieren, architecten, aannemers én bedrijven. Reken dus op ons voor totaalconcepten met een exclusieve, rijkelijke uitstraling die niet duur hoeven te zijn.

Van kwalitatief hoogstaande vloer- en wandbekleding over geraffineerde raamdecoratie tot exclusieve meubels en tijdloze sfeerverlichting. Wij garanderen de unieke aankleding van uw pand met een selectie stijlvolle interieurcollecties.

Ideaal voor wie zijn binnenhuisinrichting extra cachet wil geven – tegen een eerlijke prijs.

Persoonlijke aanpak van binnenhuisinrichting en woondecoratie

Vergeet standaardoplossingen. Hedendaags, landelijk of trendy?

De bouwstijl van uw pand, én uw smaak dicteren uw interieurkeuzes én de focus van ons advies. Wij luisteren dus aandachtig naar uw wensen. En analyseren grondig de uitdagingen en mogelijkheden van uw pand. Het resultaat?

Een stijlvolle transformatie, die uw ruimte én uw persoonlijkheid op het lijf geschreven is, tegen een betaalbare prijs.

Persoonlijke advies voor uw binnenhuisinrichting in Antwerpen

Voor persoonlijk advies op maat voor uw binnenhuisinrichting kan u terecht bij Claire Tondeleir. Ons team van ervaren binnenhuisarchitecten creëert een interieur dat past bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Het advies begint met een persoonlijk gesprek, waarin we de tijd nemen om uw visie en wensen te begrijpen. Op basis daarvan zullen we een plan opstellen dat rekening houdt met factoren zoals kleuren, materialen, indelingen en verlichting.

Daarnaast zullen we u begeleiden bij het kiezen van de juiste kleuren, texturen en accessoires om de gewenste sfeer in uw huis te creëren, van de decoratie in de slaapkamer tot het design van gordijnen. Of u nu op zoek bent naar een warme en gezellige uitstraling of een strak en modern interieur. We helpen u graag bij het vinden van de juiste elementen om de gewenste sfeer te bereiken.

Leg uw binnenhuisinrichting in de bekwame handen van een kleine ploeg, met grote klasse: Claire Tondeleir.

Wij creëren een totaaloplossing met sfeervolle tinten, luxueuze texturen en exclusieve materialen. En leveren uw woondecoratie op tijd! Zodat u niet inboet aan wooncomfort.

Maak nu een afspraak, of kom binnen in onze intieme showroom voor een vrijblijvende offerte.
Samen puzzelen we aan uw binnenhuisinrichting.