claire-tondeleir-tapijt

Tapijt

Op zoek tapijttegels of vast tapijt? Reken op de ervaring en expertise van Claire Tondeleir, uw tapijt specialist in Antwerpen en omstreken.

Tapijttegels alle voordelen op een rij

Creatief met tapijttegels

Tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Hierdoor is het mogelijk om een persoonlijk en uniek design te laten leggen. Om verschillende ruimtes van elkaar te onderscheiden zijn tapijttegels een ideale oplossing. Met de juiste tapijttegels creëert u in een handomdraai een visueel onderscheid tussen bv uw werk- en woonruimtes.

Safe and sound met tapijttegels

Onze tapijttegels zijn brandveilig door de stevige stoffen. Vlammen hebben door de geweven draden te weinig zuurstof om verder te ontwikkelen. Ook geluid wordt door de tapijttegels gedempt. Dit maakt van tapijttegels een ideale vloerbekleding voor een veilige en vooral aangename ruimte.

Onderhoudstips voor tapijttegels

Goed stofzuigen met een borstelstofzuiger volstaat om uw tapijttegels te onderhouden. In druk belopen ruimtes stofzuigt u bij voorkeur dagelijks. Voor andere ruimtes volstaat een stofzuigbeurt per week. Vlekken verwijdert u best onmiddellijk met een gespecialiseerd reinigingsmiddel.

Met vast tapijt haalt u zachtheid en warmte binnen

Loopt u graag over een zachte, warme vloer? Dan hebben wij voor u het vast tapijt dat het best bij uw interieur past. Wij bieden vast tapijt in alle kleuren en stoffen. Van zijdezacht tot stevig. In ons uitgebreide aanbod vindt u het tapijt dat het best in uw interieur past.

Zacht tapijt leggen tegen zachte prijzen

In onze toonzaal in Antwerpen, vindt u kwalitatieve tapijttegels van Desso en andere gerenommeerde merken. Reken op onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis om u bij te staan in uw keuze van het juiste tapijt. Onze klanten prijzen ons om onze no-nonsense approach en uitgebreide service.

Bij Claire Tondeleir vindt u Bekende merken zoals jabo, Cunera en Creatuft.
Professioneel advies op maat voor uw nieuwe tapijt
Contacteer onze interieur experts