Claire Tondeleir - interieur

Interieur

Interieurinrichting door een professional, daarvoor moet u bij Claire Tondeleir in Antwerpen zijn. Bij ons krijgt u naast professioneel interieur design ook persoonlijk en deskundig advies op maat.

HERSTOFFERING VAN MEUBELEN

claire-tondeleir-interieur-overzicht-2

DESIGN MEUBELEN

claire-tondeleir-interieur-overzicht-3

DESIGN VERLICHTING

U wilt het interieur van één of meerdere kamers opnieuw inrichten? Of heeft u misschien net een nieuwe woning laten bouwen, die nog een volledige interieurinrichting nodig heeft? Maar hoe krijgt uw huis het interieur dat het een thuis maakt? Daarvoor kan u rekenen op de vakmensen van Claire Tondeleir!

Onze interieurdesigners transformeren elke kamer tot een functionele én sfeervolle ruimte. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of de renovatie van uw slaapkamer, onze vakmensen zorgen voor een prachtig interieur design, op maat van uw wensen.

U heeft de keuze tussen veel verschillende stijlen. Een moderne/minimalistische interieurinrichting kan mooi strak en heel proper ogen. Een klassieke interieur design past perfect bij een oud herenhuis met prachtige antieke meubelen. Of verkiest u liever een landelijke stijl, bijvoorbeeld voor de inrichting van uw pastorale villa? Bij Claire Tondeleir is alles mogelijk.

Interieurinrichting op maat

Om uw droominterieur te voorzien van unieke design meubelen of design verlichting, beheert Claire Tondeleir niet alleen een eigen atelier, maar ook een eigen plaatsingsdienst voor interieurinrichting op maat.

Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte tafel, stoel of kast, voor ons is dat geen enkel probleem. We behouden de volledige controle over onze totaalprojecten, van de creatie tot de daadwerkelijke realisatie van uw interieurinrichting. Op deze manier brengen we met subtiele technieken de kleinste details van uw woning naar voren.