Rubber vloer

Een rubber vloer is enorm populair vandaag de dag. U vindt ze meer en meer terug in woningen en kantoren. Rubber vloeren zijn eenvoudig te reinigen en hebben een lange levensduur.

Rubber vloerbekleding biedt tal van bijzondere voordelen

De kracht van een rubber vloer

Door de veerkracht en elasticiteit is uw rubber vloer slijtvast. Zelfs als u jarenlang zware meubels op uw rubber vloerbekleding plaatst, zal dit geen sporen nalaten. Een rubber vloer is dan ook een duurzame keuze voor uw huis.

Uw rubber vloer, uw comfortzone

Geef uw huis extra wooncomfort met rubber vloerbekleding. Rubber dempt namelijk trillingen en geluiden. De veerkracht en zachtheid van rubber bieden u een aangename vloer om over te lopen. Bovendien is rubber vloerbekleding goed tegen uitglijden. Rubber is een warm materiaal, ideaal als u graag op uw sokjes rondloopt. Als kers op de taart is een rubber vloer vuurbestendig, wat de veiligheid allen maar ten goede komt.

Ruime collectie rubber vloerbekleding

Integreer uw rubber vloer in uw huis, wij bieden verschillende kleuren en patronen aan. Zo vindt u de vloer van rubber die past binnen uw interieur. U heeft de keuze uit een ruim aanbod van rubber vloeren voor een correcte prijs.

 

Professioneel advies op maat voor uw nieuwe rubber vloer
Contacteer onze interieur experts