claire-dondelair-muurdecoratie

Muurdecoratie

Originele en design muurdecoratie van gerenommeerde merken als Cole & Son, koopt u in Antwerpen, bij Claire Tondeleir. Bekijk ons ruime aanbod wanddecoratie voor de woonkamer, slaapkamer en meer.

Wij behangen en schilderen enkel met gerenommeerde merken. U vindt bij ons onder andere de collecties van:

Originele en design muurdecoratie

Bij de keuze van onze producten voor muurdecoratie spelen originaliteit, kwaliteit en design een belangrijke rol. In onze toonzaal in Antwerpen vindt u dan ook uitsluitend muurdecoratie van gerenommeerde merken als bv Cole & Son. Omdat we de nieuwste trends op de voet opvolgen kunnen we u steeds bijstaan bij uw keuze. Ons doel is om u steeds originele muurdecoratie aan te bieden die naadloos aansluit bij het design van uw woning.

Muurdecoratie voor de woonkamer, slaapkamer en meer

Met de juiste muurdecoratie schept u sfeer in uw interieur. Kiest u voor een landelijke uitstraling? Of eerder een moderne? Claire Tondeleir heeft steeds de geschikte muurdecoratie voor uw woonkamer, slaapkamer en meer.

In onze toonzaal in Antwerpen krijgt u advies op maat over de muurdecoratie die het best past in uw woonkamer of slaapkamer. Vertrouw op het vakmanschap van Claire Tondeleir om de juiste muurdecoratie voor uw interieur te selecteren.

Schilderwerken

Claire Tondeleir is gespecialiseerd in schilderwerken op maat. Kies uw kleurenpalet, motieven en tinten en onze ervaren schilders realiseren de volledige schilderwerken, van de grondlaag tot de afwerking. Als u uw huis laat schilderen door Claire Tondeleir, zijn uw schilderwerken in goede handen!

Uw huis laten schilderen of behangen door Claire Tondeleir uit Antwerpen? Krijg uw gratis offerte!
Professioneel advies op maat over muurdecoratie
Contacteer onze interieur experts