claire-tondeleir-raamdecoratie

Raamdecoratie

Voor moderne raamdecoratie bent u bij Claire Tondeleir aan het juiste adres. Design gordijnen van Luxaflex of Romo, een vouwgordijn op maat, zelfs voor raamdecoratie als zonwering brengt u best een bezoekje aan onze toonzaal in Antwerpen.

Raamdecoratie

Claire Tondeleir is, omwille van het zeer diverse aanbod, de referentie voor raamdecoratie. In onze toonzaal in Antwerpen vindt u functionele raamdecoratie die hoofdzakelijk dienst doet als zonwering, maar ook moderne raamdecoratie en gordijnen op maat die naadloos aansluiten op uw interieur. We volgen de laatste trends op de voet op en bieden uitsluitend raamdecoratie aan van gerenommeerde merken als Luxaflex of Romo.

Gordijnen op maat

Bij Claire Tondeleir kan u terecht voor al uw gordijnen op maat. Onze adviseurs bepalen, rekening houdend met uw wensen en budget, de meest geschikte gordijnen voor uw interieur. De voordelen van gordijnen op maat:

  • de gordijnen worden volledig naar uw wensen aangepast
  • op maat van uw ramen, zelfs als ze niet de standaardafmetingen hebben
  • gordijnen op maat passen perfect bij de rest van uw interieur
  • De afmetingen die u zelf kiest, bijvoorbeeld over de hele lengte van uw muur

Het is vaak niet eenvoudig om gordijnen te vinden die perfect voldoen aan uw wensen en behoeften. Daarom kan u naast ons standaardaanbod gordijnen ook steeds bij ons terecht voor uw gordijnen op maat.

Vouwgordijn op maat

Een vouwgordijn op maat is tegenwoordig erg populair dankzij een unieke uitstraling en de mogelijkheid om de verduistering zelf te regelen. Dankzij een eindeloze hoeveelheid kleuren, patronen en stoffen kan u uw vouwgordijn volledig op maat van uw interieur laten maken. Onze vakmensen adviseren u met veel plezier bij de keuze van uw vouwgordijnen.

 

Professioneel advies op maat over raamdecoratie
Contacteer onze interieur experts