claire-tondeleir-raamdecoratie

Raamdecoratie

Voor moderne raamdecoratie bent u bij Claire Tondeleir aan het juiste adres. Design gordijnen van Luxaflex of Romo, een vouwgordijn op maat, zelfs voor raamdecoratie als zonwering brengt u best een bezoekje aan onze toonzaal in Antwerpen.

Raamdecoratie

Bij Claire Tondeleir vindt u een uitgebreid aanbod aan raamdecoratie. Als dé referentie voor raamdecoratie bieden wij functionele raamdecoratie aan als zonwering, maar ook moderne raamdecoratie en gordijnen op maat die perfect aansluiten bij uw interieur. In onze toonzaal in Antwerpen ontdekt u de nieuwste trends en vindt u enkel raamdecoratie van gerenommeerde merken als Luxaflex en Romo.

Gordijnen op maat

Gordijnen zijn een essentieel onderdeel van elk huis. Niet alleen bieden ze privacy en bescherming tegen de zon, maar ze kunnen ook dienen als een prachtige aanvulling op uw interieur. Als u op zoek bent naar de perfecte gordijnen voor in uw huis, overweeg dan om gordijnen op maat te laten maken bij Claire Tondeleir.

Gordijnen op maat zorgen ervoor dat uw ramen perfect zijn bedekt en dat u de hoeveelheid lichtinval krijgt die u wenst. Bovendien kan u met gordijnen op maat de kleuren, texturen en stijlen kiezen die het beste passen bij het interieur.

Gordijnen op maat zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn een geweldige manier om een persoonlijke touch aan uw huis te geven en uw stijl en smaak te tonen. Met gordijnen als raamdecoratie kan u ook het interieur een geheel nieuwe uitstraling geven, of u nu kiest voor klassieke gordijnen, moderne jaloezieën of trendy vouwgordijnen.

Bij het kiezen van gordijnen op maat is het belangrijk om samen te werken met een ervaren en deskundige gordijnenspecialist zoals Claire Tondeleir. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste stof, kleur en stijl, en ervoor zorgen dat de gordijnen perfect op maat zijn gemaakt voor uw ramen.

Als u op zoek bent naar gordijnen, kies dan voor gordijnen op maat van Claire Tondeleir. Of u nu kiest voor gordijnen als raamdecoratie of als functionele elementen, u zal genieten van het comfort en de stijl die gordijnen te bieden hebben.

Vouwgordijn op maat

Een vouwgordijn op maat is tegenwoordig erg populair dankzij een unieke uitstraling en de mogelijkheid om de verduistering zelf te regelen. Dankzij een eindeloze hoeveelheid kleuren, patronen en stoffen kan u uw vouwgordijn volledig op maat van uw interieur laten maken. Onze vakmensen adviseren u met veel plezier bij de keuze van uw vouwgordijnen.

Professioneel advies op maat over raamdecoratie
Contacteer onze interieur experts