Vinyl vloer

Een vinyl vloer van Claire Tondeleir is soepel, veerkrachtig en slijtvast. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle materialen om u de beste vinyl vloeren te kunnen bieden.

Een vinyl vloer is opgebouwd uit meerdere lagen pvc, versterkt met een beschermende laag glasvezel en afgewerkt met een decoratieve laag. Hoe dikker de toplaag, hoe duurzamer uw vinyl vloer zal zijn. Daarbovenop kan een extra beschermlaag de weerstand van uw vinyl vloerbedekking nog verbeteren.

Vinyl vloeren zijn beschikbaar in een wijd scala aan kleuren en patronen, zoals bijvoorbeeld houtpatronen, fantasiemotieven of een steenstructuur. Mogelijkheden genoeg om uw nieuwe vinyl vloer aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur.

De voordelen van een vinyl vloer

Kiezen voor een vinyl vloer biedt verschillende voordelen. Dit zijn de voornaamste:

  • Vinyl vloerbedekking is vaak beschikbaar tegen een scherpere prijs
  • Een vinyl vloer werkt geluiddempend en isolerend
  • Beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen
  • Een vinyl vloer is slijtvast en erg duurzaam
  • Vinyl vloerbekleding is combineerbaar met vloerverwarming
  • 100 % milieuvriendelijk
  • Vinyl vloeren vereisen zeer weinig onderhoud
  • Gemakkelijk te plaatsen en/of te vervangen

Soorten vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn in verschillende patronen en kleuren verkrijgbaar. U kan kiezen voor effen vinyl vloeren in verschillende kleuren, vinyl vloerbedekking met houtstructuur of een vinyl vloer die lijkt op marmeren tegels. Daarnaast zijn er ook allerlei fantasie ontwerpen te verkrijgen. Zo vindt u altijd wel een ontwerp dat bij uw interieur past.

Onderhoud vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. U kan de vloer gemakkelijk stofzuigen of met een nat kuisen. Af en toe gebruikt u best ook een speciaal reinigingsproduct. Gebruik geen glansproducten, dan wordt de vinyl vloer te gladdig. Veeg vlekken best zo snel mogelijk weg. Hoe vaker de vloer gebruikt, hoe meer onderhoud de vloer vergt.
Professioneel advies op maat voor uw nieuwe vinyl vloer
Contacteer onze interieur experts