Luxaflex - raamdecoratie

Luxaflex raamdecoratie

Luxaflex raamdecoratie. Ruime keuze rolgordijnen, lamellen en meer. Onze klanten prijzen ons om onze uitgebreide vakkennis en complete service.

Luxaflex raamdecoratie – Stijlvolle functionaliteit

In België is Luxaflex® de absolute marktleider op vlak van raamdecoratie. De producten van Luxaflex® staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en de ongelimiteerde variatie waarin ze verkrijgbaar zijn. Luxaflex produceert raamdecoratie in een brede waaier van kleuren en uitvoeringen. Hun hoogwaardige rolgordijnen en lamellen zijn terug te vinden in een heleboel Belgische woningen.

Luxaflex raamdecoratie

Sinds de jaren 50 is Luxaflex verantwoordelijk voor de productie van innovatieve producten voor raambekleding. Hun lamellen en rolgordijnen veroverden de wereld in snel tempo. Sindsdien werd het gamma sterk uitgebreid, maar de nadruk bleef liggen op kwaliteit en duurzaamheid.

Luxaflex rolgordijnen

De rolgordijnen van Luxaflex zijn verkrijgbaar in een heleboel kwalitatieve stoffen en dessins. Voor gebruik in de keuken of badkamer biedt Luxaflex een antistatische variant aan.

Luxaflex lamellen

Met de Luxaflex lamellen regelt u zelf hoeveel zonlicht u in uw woning binnenlaat. Ze zijn verkrijgbaar in een tijdloos dessin met inspirerende texturen en een brede waaier aan kleuren. Luxaflex lamellen sluiten precies aan op elk interieur.

Vandaag de dag zijn de mogelijkheden voor Luxaflex raamdecoratie enorm uitgebreid. Als u advies op maat wilt, bent u bij ons steeds aan het juiste adres. Onze interieur specialisten staan u met plezier bij in uw keuze. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe Luxaflex lamellen of rolgordijnen precies beantwoorden aan uw wensen en uiteraard uw budget.
Professioneel advies op maat voor uw interieur
Contacteer onze interieur experts